SPV vann Hand of Doom Tournament

Seinäjoen Peliveljet (SPV) utgick som segrare i Hand of Doom Tournament 2008 efter att ha besegrat OLS (Uleåborg) med 5-4 i finalen. Finalen blev en jämn historia där ställningen var 2-2 efter två perioder. I den tredje perioden drog OLS ifrån till 2-4, men SPV kunde utjämna och gå ifrån till 5-4. Som det ibland kan vara i finaler så var det ett slumpmål som avgjorde. Det avgjörande målet gick in via en OLS försvarare och studsade ett par gånger på ryggen på OLS målvakt.
OLS visade i den här matchen att man blir att räkna med i den östra zonen av division ett. SPV visade också att man är det mest meriterade laget av de deltagande lagen i Hand of Doom Tournament. Efter en fjärde plats i förra säsongens Salibandyliiga och med målsättningen att ta hem guldet den här säsongen så var SPV:s vinst väntad.
Fullständiga resultat från turneringen hittar du här.