Nyheter

JUNIORAVSLUTNING

Välkomna på 𝗝𝗨𝗡𝗜𝗢𝗥𝗔𝗩𝗦𝗟𝗨𝗧𝗡𝗜𝗡𝗚 fredag 3.5 kl. 18.00 i Stjärnhallen.
 
Det blir medaljutdelning, lotteri, prisutdelning, programpunkter och kvällen avslutas traditionsenligt med saft och bulle.
 
Lotter finns att köpa och skottradarn är framme från kl. 17.30.

Blue Fox inleder samarbete med Tommys

APRIL, APRIL! Efter söndagskvällens succéartade danstillställning i Stjärnhallen står det nu klart att Blue Fox kommer att inleda ett samarbete med dansbandet Tommys som nyligen gjorde comeback. Till att börja med pågår samarbetet under våren och sommaren 2024.

Läs mer: Blue Fox inleder samarbete med Tommys

Barn och ungas välmående

Försämrat välmående ökar bland barn och unga. Ensamhet, mobbning och social press är faktorer som påverkar den mentala hälsan. LokalTapiola samarbetar med MIELI Psykisk hälsa Österbotten rf och jobbar för att förbättra den psykiska hälsan för barn och unga.

Läs mer: Barn och ungas välmående

Adéla Wentjärvi belönades på Idrottsgalan

Innebandyföreningen Blue Fox hade tre nomineringar på Nykarleby idrottsgala och av dem så var det en som belönades. Adéla Wentjärvi knep priset för årets junior inom lagidrott.

Adéla Wentjärvi intervjuas av idrottsgalans konferencier Nina Lassander.
Foto: Knut Häggman

Läs mer: Adéla Wentjärvi belönades på Idrottsgalan

Likabehandling, mångfald och inkludering inom idrott

På onsdagskväll ordnades det första av två utbildningstillfällen med fokus på likabehandling, mångfald och inkludering inom idrott. Utbildningen arrangeras i samarbete med WELLcome-projektet vars syftet är att integrera och engagera flyktingar i samhället med hjälp av idrott.

Foto: Iida Laitila

Läs mer: Likabehandling, mångfald och inkludering inom idrott

Utbildningstillfällen 17.1 & 31.1

Behöver du nya idéer och konkreta verktyg för att främja mångfald och inkludering i ditt lag? Vill du utveckla din föreningsverksamhet med nya perspektiv och praktiska verktyg för ansvarsfullt ledarskap? Vill du lära dig nya strategier för att skapa en träningsmiljö där alla känner sig välkomna och sedda oavsett bakgrund, kön eller förmåga?

Läs mer: Utbildningstillfällen 17.1 & 31.1