Miehet jatkavat harjoitusotteluja

Blue Foxin miehet jatkavat harjoitusottelujaan kotiturnauksen muodossa tulevana lauantaina 15.8 Tähtihallilla Uudessakaarlepyyssä. Turnauksen ensimmäinen ottelu vihelletään käyntiin klo. 11.00 ja siinä kotijoukkuetta vastaan asettuu ISB Ilmajoelta.


ISB on uusi tulokas divarin länsilohkossa noustuaan sinne viime kauden päätteeksi Pohjanmaan 2. divisioonasta. Turnauksen toinen vastustaja on Kellon Lyönti, joka pitää majaansa Haukiputaalla Oulun pohjoispuolella. KeLy on uusi tuttavuus puolestaan divarin itälohkossa noustuaan sinne Pohjois-Suomen 2. divisioonasta. Blue Fox ja KeLy ottavat toisistaan mittaa klo. 17.30.

Blue Foxin osalta seuraava harjoitusottelu pelataan Seinäjoella 19.8 liigajoukkue SPV:tä vastaan. Sen jälkeen kohdataan kotihallissa tiistaina 25.8 klo.18.30 Team Merikotkat Vaasasta. Merikotkat pelaa Pohjanmaan 2.divisioonassa ja joukkueessa on useita divarikokemuksella höystettyjä pelaajia. Tunnetuimpia näistä lienevät Matias Österberg, Rami Kolmonen ja Mikael Furu.

Syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna Blue Fox matkaa Uumajaan turnaukseen, jonka isäntänä toimii ruotsalainen liigajoukkue Umeå City IBK. Matka on vastavierailu Umeå Cityn osanotolle Blue Foxin kotiturnauksessa ennen viime kauden alkua. Blue Fox kohtaa Uumajan turnauksessa isäntäjoukkueen lisäksi suomalaisen liigajoukkue OLS:n. Lauantaina 12.9 on vuorossa Haukiputaalla järjestettävä harjoitusturnaus, jossa kohdataan isäntäjoukkue KeLy sekä viime keväänä divarikarsintoihin yltänyt RSB Rovaniemeltä. Viimeinen harjoitusottelu ennen kauden alkua on kaavailtu viikolle 38, mutta päivämäärää ja tarkkaa ajankohtaa ei ole vielä lyöty lukkoon. Tuolloin SPV tulee vierailulle Tähtihallille. Odotettavissa on tapahtumarikas harjoituskausi.

Harjoituskauden peliohjelman näet kokonaisuudessaan täältä.

Käännös: Juhopekka Pietilä