Vilket lag hittar vinnarspåret på torsdag kväll?

Torsdagsmatch i Stjärnhallen mellan Blue Fox och Konnat kl. 19.00. Båda lagen kommer till match efter tre raka förluster var. Vem hittar vinnarspåret?

William Sundelin har fått igång målskyttet och gjort 3 mål på de senaste två matcherna.
Foto: Glenn Hägg

Torsdagskvällens motståndare Konnat från Seinäjoki har spelat sex matcher i serien och vunnit två. Med det ligger de nästsist i Suomisarja zon A, I deras tre senaste matcher har det blivit förlust och alla var dessutom på hemmaplan. Senaste söndag tog de storstryk med 4-17 mot Merikoski, så formen verkar inte vara på topp för Konnat. Konnat som är nykomlingar i Suomisarja tränas av legendaren Jukka Tervo, som valdes till årets spelare i Finland redan på 1980-talet och har spelat många landskamper. På plan leds laget av Hannu Palomäki, som har rutin från många år i Divari och Salibandyliiga. Han är femma i poängbörsen med 14 poäng på 6 matcher. I övrigt är laget en blandning av några äldre, rutinerade och flera yngre killar. 


Vi hoppas få se hemmalaget fira många mål på torsdag.
Foto: Glenn Hägg 

Hemmalaget Blue Fox är också inne i en liten svacka. Det har blivit förlust i de tre senaste matcher, två av dem efter straffslag mot Merikoski och PTU, samt en klar förlust mot Classic United. Tränare Robin Holländer tycker det känns bra att det är match så snabbt på den senaste förlusten så man får revansch direkt. - Vi spelade inte så dåligt egentligen i senaste matchen, förutom i andra perioden, men motståndet var det bästa serien. Nu vill vi göra säsongens bästa match och gör vi det blir det vinst. Han säger att det kommer mellan 1-5 spelare från SPV till matchen. 

Kasper Tähkä, med 10 poäng, och Anton Kallvik, med 7 poäng, är lagets poängstarkaste spelare. William Sundelin har fått igång målskyttet och gjort 3 mål på de senaste två matcherna och veteranen Ronnie Ludén har spelat piggt i de tre matcher han varit med. 

Matchen spelas på torsdag kväll 11.11 kl. 19.00 i Stjärnhallen, så nu är det underhållning mitt i veckan. Kom och heja fram herrarna på vinnarspåret igen!!