Mission Impossible

Matka Uuteenkaupunkiin alkoi lauantaina 20.12 klo. 7.50. Joukkueemme oli intoa täynnä, olihan vastassa sarjan paras joukkue. Saavuimme hallille hyvissä ajoin ja vastaanotto oli tosi mukava. Silloin vielä kaikki näytti lupaavalta. Hyvän alkulämmön jälkeen peli pyörähti käyntiin tasaisissa merkeissä. Ensimmäinen erä oli kovaa rehtiä peliä mutta aistittavissa oli mitä tuleman pitää.

Lähdettiin ensimmäiselle erätauolle 2-1 johtoasemassa ja toiseen erään oli odotettavissa paljon erikoistilanteita, olivathan tuomarit huomautelleet jälkipelistä ja mailan käytöstä erän loppupuolella. MUTTA MITÄ TAPAHTUIKAAN...? Kotijoukkue osasi hyvin hyödyntää tuomareiden heikkouden ja olivat erittäin vahvoja koko erän. Ja mitä parasta...tuomareiden huomauttelu rikkeistä jatkui edelleen.  Indiansin kommentti otteluraportissaan ottelusta USB – Indians todetaan loistavasti ottelun tuntemuksia (eniten elämää katsomossa ja penkillä aiheutti kuitenkin tuomareiden lapasista karannut linja. Tai siis mikä linja?). Jokainen voi verrata otteluiden tuomari pareja.

Kolmanteen erään lähdettiin tasatilanteessa 2-2, niin ja huomauttelu jatkuu entisellään. Erä mentiinkin päästä päähän vauhdikkaasti. Molemmilla oli paikkansa siirtyä johtoon, mutta näin sinisilmäisenä, Foxilla oli kenties paikoista maukkaimmat. Sitten se tapahtui, mitä oltiin odotettu pitempäänkin. Blue Fox sai ajassa 42.53 ylivoiman. Foxin pelaajat häkeltyivät hetkeksi, mitä nyt pitäisi tehdä? Paluu todellisuuteen oli kuitenkin nopea, kesken ylivoimapyörityksen tuomarit löysivät jäähynarvoisen rikkeen, Foxin mies penkille. Se siitä ylivoimasta. Erän viimeinen viisiminuuttinen olikin sitten USB:n vahvaa näytöstä. Emme pystyneet omista paikoista laittamaan palloa pussiin, niin kaveri tulee ja laittaa pallon verkkoon väkisin. Loppujen lopuksi ottelu päättyi kotijoukkueen, jälleen kerran, yhden maalin voittoon 4-3.

Tämän jutun tarkoitus ei ole poistaa mitään USB:n menestyksestä. USB on eittämättä sarjan paras joukkue, ja on piikkipaikan ansainnut. Vielä kun käyttäytyminen otteluissa saadaan sarjajohtajan tasolle, sekä poistettua luulo, että kaiken voi kuitata pelkällä leveällä hymyllä, on joukkue todella lähellä liigapaikkaa.

PS.

Tilastonikkareille yksi tilasto:
Ottelun viheltänyt tuomaripari on viheltänyt yhteensä kolme USB:n ottelua. USB:lle on vihelletty keskimäärin 2 min. ottelua kohden, kun taas muissa otteluissa USB:lle on vihelletty 9 min ottelua kohden. Hmmm…..!