Tre förluster på svensk mark

Blue Fox herrarna åkte på tre förluster när man på fredag och lördag spelade träningsmatcher i Umeå. På fredag kväll spelade man mot Umeå City IBK en match som slutade 11-3. På lördag förmiddag mötte man Gimonäs Umeå IF i en match som slutade 5-2 till motståndarna. På lördag eftermiddag avslutade man med ett andra möte mot Umeå City IBK och denna gång slutade matchen med en 5-2 förlust.

Blue Fox efter första matchen mot Umeå City.
Foto: Mats Ragnarsson


Fredag kvällens match slutade med 11-3 förlust mot Umeå City IBK efter perioderna 5-1, 3-1 och 3-1. Bästa poängplockare för Blue Fox var Mikael Nyvall med 1+1. De övriga målen gjordes av Jori Heikkilä och Jukka Keskisipilä. Robin Holländer och Johannes Vähäkangas antecknades för varsin passningspoäng.

Formationer

Vähäkangas – Keskisipilä – Kontturi
Ojala – Klingenberg

Nyvall – Holländer – Heikkilä
Saari – Lokasaari

Sundelin – Fredriksson – Niemi
Lillas – Hedman

Mutka

På bänken fanns Tuikka, Toivola, Koskela och Paul.

 


Mikael Nyvall stod för 1+1 i den första matchen mot Umeå City.
Foto: Mats Ragnarsson
 

På lördag förmiddag spelade Blue Fox mot Gimonäs Umeå IF som i normala fall spelar i division 1 Norrland. Den matchen slutade 5-2 till GUIF efter perioderna 1-1, 1-1 och 3-0. Målgörare för Blue Fox var Aapo Lokasaari och Jonathan Nilsson. Jere Koskela och William Sundelin antecknades för varsin passningspoäng.

Formationer

Lillas – Sundelin – Nilsson
Hietala – Hedman

Toivola – Honkaniemi – Koskela
Ojala – Poutanen

Paul – Keskisipilä – Niemi
Saari – Lokasaari

Janne Tuikka

På bänken: Heikkilä, Vähäkangas och Mutka.

 

 

Den tredje matchen spelades på lördag eftermiddag och då var det Umeå City IBK som igen stod för motståndet. Blue Fox var resultatmässigt bättre på gång i denna match, men även denna gång gick Umeå City IBK segrande ur bataljen. Denna gång var man bättre med siffrorna 5-2 efter perioderna 1-1, 1-0 och 3-1. Blue Fox mål gjordes av Johannes Vähäkangas och Jukka Keskisipilä. Framspelningarna stod Joonas Poutanen och Miikka Honkaniemi för.

Formationer

Vähäkangas – Keskisipilä – Kontturi
Toivola – Poutanen

Paul – Honkaniemi – Heikkilä
Hietala – Lokasaari

Nyvall – Fredriksson – Holländer
Saari – Klingenberg

Mutka

På bänken: Nilsson, Niemi, Lillas och Tuikka.