Förlust i Björneborg

Det blev förlust för herrarna i Björneborg mot SBS Pori med 6-3 efter periodsiffrorna 3-1, 2-1 och 1-1.

Tuomas Palovaara gjorde Blue Fox:s sista mål i matchen mot SBS Pori.

SBS Pori kunde gå till ledning i matchen efter 6.15 och dryga tre minuter senare stod det redan 3-0. Vid 9.56 kunde Blue Fox reducera till 3-1 genom Rami Isomäki på pass av Jonathan Sjöblom. I den andra perioden kunde SBS Pori dra ifrån till 5-1 genom två mål av Mikael Boelius. Blue Fox reducerade ännu i period två genom Johnny Ojala på pass av Jori Isomäki. Efter spelade 53.12 kunde Petri Ahola föra upp SBS Pori i en 6-2 ledning. Blue Fox kunde ännu i slutet reducera till 6-3 genom Tuomas Palovaara på pass av Tuomas Puutio. Blue Fox kom till spel med endast tolv utespelare och två målvakter vilket inte räckte till i matchen mot SBS Pori. Vi får hoppas på bättre lycka i matchen mot Woodcutters på söndag!

Innebandyförbundets matchprotokoll hittar du här.

SBS Poris rapport från matchen hittar du här.