Vinst mot TU i träningsmatch

Herrarna spelade på onsdag kväll träningsmatch mot Toholammin Urheilijat som spelar i division 2 Österbotten. Blue Fox visade klasskillnad genom att vinna matchen med 13-6 efter perioderna 3-3, 7-1 och 3-2.

Jonathan Sjöblom stod för ett konstmål i matchen mot TU.

Blue Fox inledde matchen dåligt, men kunde avgöra i mitten på den andra perioden när man på 4 minuter och 37 sekunder gjorde 5 mål.

Det var Christoffer Lassander (1995) som inledde målskyttet i den andra perioden. Lassander blev frispelad av Ronnie Ludén och visade prov på kyla när han väntade ut TU:s målvakt och lyfte in bollen högt över honom.

Störst applåder i den tredje perioden fick Jonathan Sjöblom när han stod för ett konstmål. Sjöblom som för dagen spelade back fick bollen i knähöjd i offensiv zon och drog på direkt på volley. TU:s målvakt hade inte chans.

Tero Saaristo var poängbäst med 2+4, Johnny Ojala stod för 4+1 och Kim Nyström 2+1.

1-0 0.:15 Nyström (Saaristo)