Två knappa förluster i Uleåborg

Blue Fox herrarna spelade idag i Uleåborg sina två sista träningsmatcher innan seriestarten. För motståndet stod ligalaget OLS och divarilaget Merikoski SBT. Tyvärr blev det två knappa förluster, mot OLS slutade matchen 5-4 och mot Merikoski var slutresultatet 7-6.


Markus Åbb berättar att man hade bara 11 utespelare med sig på resan. - Vi gjorde bra matcher. OLS-matchen var riktigt bra av oss. Andra perioden mot Merikoski var dålig och den förlorade vi med 4-0. Att truppen var så tunn berodde på resor och andra förhinder, men till seriestarten borde alla vara på plats igen.

Markus Åbb har bra känsla inför säsongstarten om två veckor. – Vi har varit bra på gång i träningsmatcherna, men resultaten har gått emot oss. Nu har vi två veckor på oss att få de sista pusselbitarna på plats.

Formationer


Kontturi – Nyström
Pahkakangas – Klingenberg

Sjöblom – Holländer
R.Isomäki – Saari

Brännbacka, Nyvall och Väisänen turades om att spela högeryttrar i de två formationerna. I matchen mot Merikoski skadade Klingenberg sig och då tog Brännbacka hans plats i försvaret. Enlund stod i mål mot OLS och Blomqvist mot Merikoski