Förlust även i andra matchen mot OLS

Det blev förlust även i den andra träningsmatchen för herrarna mot OLS. Matchen slutade 4-6 efter perioderna 2-3, 2-1 och 0-2. Det syntes speciellt i slutet av matchen att det var två trötta lag som möttes. Blue Fox spelade sin andra match för dagen med en tunn trupp och OLS spelade sin tredje träningsmatch på två dagar.

Sami Saari stod för 1+1 i den andra träningsmatchen mot OLS.
Foto: Arkiv/Glenn Hägg


Period 1

0-1 05.42 Turula
0-2 12.28 Nieminen (Turula)
1-2 13.15 Backman
2-2 13.36 Fredriksson (Ojala)
2-3 13.59 Naumanen (Latvalehto)

Period 2

24.02 Fredriksson RL
3-3 24.28 Saari (Ojala) YV
3-4 28.24 Kvist (Kiipeli) YV
4-4 33.51 J.Isomäki (Saari) YV


Period 3

41.27 4-5 Määttä (Kvist)
46.17 4-6 Määttä (Saarnio)

Matchkommentarer

OLS-tränaren Jarmo Härmä tyckte att det varit en nyttig dag för honom och laget. – Vi fick i den andra matchen testa på att spela trötta. Tre spelare blev skadade under fredagens match mot SPV och kunde inte delta idag. I den första matchen mot Blue Fox tappade vi också några spelare så vi var nere på 14 utespelare i den andra matchen.

- Vi har haft en bra träningssäsong fortsätter Jarmo. Fysiskt borde vi vara i skick. Vi har bara hunnit ha tre träningspass med boll, men vi har redan spelat fyra träningsmatcher.

- Vi har ingen officiell målsättning för den kommande säsongen ännu, men inom tränarteamet har vi en slutspelsplats som mål.

Bröderna Pekka och Jukka Lindgren har redan i två år fått pröva på Salibandyliiga när de har spelat för Lovisa Tor. Nu har båda flyttat hem för att spela för moderföreningen OLS.

- Det känns som ett bra val att flytta hem säger Pekka.

- Vi har en bra och bred trupp säger Jukka och vi går in för att vinna varje match i ligan. Med det här laget borde vi ha möjlighet att nå en slutspelsplats.

- Det är bättre fart på träningarna nu i OLS än vad vi hade i Lovisa. Här i OLS har vi så bred trupp att vi för det mesta har 5-6 femmor på träningarna.

Pekka och Jukka ser naturligtvis speciellt fram emot matcherna mot Lovisa i ligan. - Lovisa har en fantastisk publik och det ska bli roligt att spela där i sista serieomgången säger Jukka. – Jag hoppas bara att båda lagen har något att spela för.