Korsbandet av för Rami Isomäki

Det har nu konstaterats att den skada som Rami Isomäki ådrog sig i samband med matchen mot Indians 16 oktober är en korsbandsskada av den värsta sorten. Ortopeden har idag konstaterat att korsbandet i högra knäet är av berättar Rami.

Foto: Glenn Hägg


Röntgenläkaren hade först sagt att korsbandet sitter lite ihop, men ortopeden sa idag att det är bara operation som gäller. Rehabiliteringstiden för den här typen av skada är 10 månader efter operationen.

Det här din andra korsbandsskada, siktar du på att spela innebandy på toppnivå igen?

Senast var det korsbandet i mitt vänstra knä som gick av, den här gången är det höger knä. Tyvärr är jag tveksam till att spela innebandy på toppnivå igen. Jag hoppas få operationen till december eftersom jag ska till Sverige och jobba i november.

Vad anser du om golvet i Stjärnhallen?

Jag anser att golvet borde åtgärdas så fort som möjligt. Om ingenting blir gjort åt golvet så kommer vi att se flera skador av samma typ.

Vilken typ av golv vill du se i Stjärnhallen?

Det ideala golvet för innebandy är matta. Det är lättare att hantera bollen på matta och mattan är vänligare åt benen. Parkett skulle kanske vara bäst åt benen, men det svårt att spela på. Jag vet att det kräver pengar att åtgärda golvet, men något måste göras för att få bort dessa skador.

Har du ännu någon hälsning?


Jo, ja vill tacka den fantastiska publiken i Stjärnhallen!