Nu kommer jubileumsboken

Blue Fox firar 30-årsjubileum denna säsong och för att fira detta ger vi ut en bok med namnet ”Blue Fox – 30 år av innebandy”. Boken kan ses som en historisk tillbakablick i 30 år av innebandy inom först Kovjoki UF och sen Innebandyföreningen Blue Fox.

I boken har vi valt att fokusera på bilder och anekdoter, vi vill att det här ska vara en lättillgänglig bok istället för en långtråkig historik med allt för mycket fakta och statistik. Vår målsättning har varit att detta ska bli en bok som även andra än de mest innebandyintresserade ska tycka det är trevligt att bläddra i.

I boken berättas om hur allt fick sin början i enkla förhållanden i Kovjoki skola med ett herrlag som på några år tog sig ända till Finlands högsta serie.

Boken berättar naturligtvis även om damlaget som i två repriser spelat i division 1.

Samt vår juniorverksamhet som i många år fick kämpa med utrymmesbrist tills vi fick vår efterlängtade hemmaarena Stjärnhallen.

I arbetsgruppen för boken har Mårten Andtbacka, Sofia Hedman, Johan Klingenberg, Ove Lillas, Niklas Nybäck och Sanna Slotte medverkat.


Ove Lillas, Niklas Nybäck, Sanna Slotte, Mårten Andtbacka, Johan Klingenberg och Sofia Hedman med den färdiga boken.

Priset på boken är 25 € och den kommer den till försäljning på herrarnas hemmamatch lördag 23.11. Vi kommer även att sälja boken på den traditionella julmarknaden i Stjärnhallen lördag 30.11.

Senast uppdaterad söndag, 24 november 2019 12:55