Två priser till Blue Fox

Blue Fox belönades med två priser på Nykarleby idrottsgala. B-flickorna belönades med priset för årets lag medan Lisette Blomqvist belönades med priset för årets junior inom lagidrott. Därtill fick arbetsgruppen för Juthbackamarknaden, bestående av Lars-Peter Sjöholm (Blue Fox), Albert Vestlin (Muik hockey) och Mikael Junell (NIK), ett delat pris för årets föreningsaktiva.

B-flickorna belönades med priset för årets lag.
Foto: Glenn Hägg

Blue Fox B-flickor belönades för att man två säsonger i rad lyckats ta sig till FM-serien. Motiveringen löd: Ett lag som präglas av god laganda, effektivitet och en stor portion Sisu. Dessa egenskaper gör att de spelar på landets högsta nivå.


Lisette Blomqvist intervjuas av programledaren Tomas Knuts på Nykarleby idrottsgala.
Foto: Glenn Hägg

Lisette Blomqvist fungerar som målvakt i Blue Fox B-flickor samt i Blue Fox damer. Blomqvist har även fått representera Finland på både U16- och U19-nivå. Motiveringen: En hårdtränande talang som tack vare stabilt spel och snabba reflexer fått äran att delta i landslagsuppdrag.

Blue Fox, Muik hockey och NIK har under många år samarbetat kring talkoinsatserna på Juthbackamarknaden och detta samarbete belönades nu med priset för årets föreningsaktiva som tilldelades den arbetsgrupp som koordinerat samarbetet. I arbetsgruppen har ingått Lars-Peter Sjöholm (Blue Fox), Albert Vestlin (Muik hockey) och Mikael Junell (NIK). Motiveringen för det priset löd: Vinnarna har under ett decennium arbetat fram ett välfungerande maskineri. Ett gott föreningssamarbete med stor betydelse.

Senast uppdaterad lördag, 26 januari 2019 17:01