Kommentarer av Markus Åbb

Vi kontaktade Markus Åbb för att få hans kommentarer efter matchen mot Karhut. Vi frågade också hur han ser på säsongen så här långt, när hälften av matcherna är spelade.

Matchen mot Karhut var vad man brukar kalla tjänstemannainnebandy säger Markus Åbb när vi får tag i honom. Det var lite samma känsla som mot SBS Wirmo. Jag såg mycket bra på planen, men det finns på varje delområde också saker som går att förbättra. Nu är det bara att lyfta på huvudet, vi behöver få tillbaka spelglädjen och vi behöver vara mera avspända i matcherna. När vi uppnår det, blir spelet på en gång mycket bättre. Vi har ju trots allt inte tappat bort vårt innebandykunnande, vår spelskicklighet eller vår fysik.

Ser vi på säsongen så här långt, så har jag där också en känsla av att vi är på väg mot något bättre. Det viktigaste är inte att vara i serietopp nu, utan efter den sista seriematchen. Jag har en känsla av att vi bara fått ut en bråkdel av laget, vilket ger förhoppningar om att vi kan vänta oss en fantastisk vår. Jag hoppas på glädje både på planen och på läktaren, för vi har jämna matcher att se fram emot.